Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Als u aanmaakhout gaat kopen, dan moet u op een aantal dingen letten. Goed aanmaakhout moet goed gedroogd zijn en gemakkelijk branden. Daardoor komt er ook weinig tot geen rook vrij. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat het rookkanaal schoner blijft en u dus minder vaak de schoorsteen hoeft te (laten) vegen. Haardhouthandel Europoort BV heeft aanmaakhout beschikbaar in netzakken van 35 liter. Dit kunt u meteen bestellen wanneer u haardhout bij ons bestelt! Wel zo gemakkelijk om alles in een keer in huis te hebben.

Moet ik altijd aanmaakhout kopen om mijn haard te gebruiken?

U kunt het beste aanmaakhout kopen als u het haardhout gemakkelijk wilt laten ontbranden. Het aanmaakhout van Haardhouthandel Europoort BV zorgt ervoor dat het hout snel vlam vat. Het is helemaal aan te raden om dit aanmaakhout te kopen als u hardhout stookt. Hardhout brandt namelijk langzamer, maar vatten ook minder snel vlam. Ons aanmaakhout bestaat uit lange dunnere stukken hout. Deze zijn verkrijgbaar in netzakken van 35 liter.

Liever aanmaaksnippers? Dat kan ook!

Wilt u liever aanmaaksnippers kopen in plaats van aanmaakhout? Dat kan ook bij Haardhouthandel Europoort BV. Ook deze hebben we in netzakken van 35 liter. U bestelt het aanmaakhout eenvoudig online samen met het openhaardhout. Vul het bestelformulier in en wij zorgen voor een snelle levering aan huis! Vragen? Bel dan naar 0181-262095 of stuur een e-mail naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl.