favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Home » Brandhout bestellen Rotterdam

Brandhout bestellen Rotterdam

Brandhout bestellen nabij Rotterdam

Brandhout bestellen, dat doet u natuurlijk bij Haardhouthandel Europoort BV in de regio Rotterdam. Scherpe prijzen, uitgebreide service en een ruim assortiment, dat is onze kracht. Wij hebben een groot aanbod brandhout. Bestelt u grote hoeveelheden? Dan profiteert u bij ons van aantrekkelijke kortingen. Bovendien is bij ons al het brandhout toebehoren zoals aanmaakhout, aanmaaksnippers en haardblokken bij ons verkrijgbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling!

Brandhout bestellen in de regio Rotterdam: keuze uit diverse soorten

Gaat u brandhout bij onze houthandel nabij Rotterdam bestellen dan heeft u keuze uit diverse BigBags en netzakken. Ons brandhout is een mix van beuken, berken, eiken en essen. U kunt er voor kiezen direct stookbaar hout bij ons aan te schaffen of brandhout te kopen dat nog 4 tot 8 maanden moet drogen voordat u het kan gebruiken. Wij bezorgen gratis in Zuid-Holland.

Kom langs in onze zaak

Wilt u graag weten wat u in huis haalt voordat u bij onze houthandel in de buurt van Rotterdam brandhout gaat bestellen? Kom gerust eens langs in onze zaak in Oostvoorne. Hier kunnen we u laten zien hoe wij hout selecteren, zagen, kloven en drogen. Zo bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit in huis haalt. Raadpleeg voordat u bij ons langskomt onze openingstijden. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar nummer 0181-26209595.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

    Tips & Advies

    Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

    Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

    Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.