Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Allerlei soorten brandhout (zowel eik, beuk, berk, es als elzen) in de regio Dordrecht vindt u via haardhouthandel-europoort.nl. Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse soorten haardhout van toonaangevende kwaliteit.

Goede houtsoorten

Brandhout in verschillende soorten, zoals eik en beuk, bestelt u in de regio Dordrecht heel gemakkelijk via haardhouthandel-europoort.nl. Op deze pagina vindt u welke houtsoort het beste gebruikt kan worden in uw openhaard. U dient hierbij rekening te houden met het feit dat het eikenhout niet direct te stoken is. Voor het beste resultaat laat u het eikenhout nog een jaar drogen. Meer gedetailleerde informatie over de verschillende soorten hout vindt u op deze website. Bestel nu eenvoudig en snel brandhout in de regio Dordrecht. Ook het bestellen van mixpallets behoort tot de opties.

Informatie en contact

Voor meer tips en advies kunt u terecht op deze website. Als u nog vragen heeft over het bestellen van brandhout (van zowel eik en beuk als de andere soorten) in de regio Dordrecht, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op de onderstaande manieren:

mail naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl

bel naar 0181-262095