favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Brandhout eik en beuk Dordrecht

Allerlei soorten brandhout (zowel eik, beuk, berk, es als elzen) in de regio Dordrecht vindt u via haardhouthandel-europoort.nl. Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse soorten haardhout van toonaangevende kwaliteit.

Goede houtsoorten

Brandhout in verschillende soorten, zoals eik en beuk, bestelt u in de regio Dordrecht heel gemakkelijk via haardhouthandel-europoort.nl. Op deze pagina vindt u welke houtsoort het beste gebruikt kan worden in uw openhaard. U dient hierbij rekening te houden met het feit dat het eikenhout niet direct te stoken is. Voor het beste resultaat laat u het eikenhout nog een jaar drogen. Meer gedetailleerde informatie over de verschillende soorten hout vindt u op deze website. Bestel nu eenvoudig en snel brandhout in de regio Dordrecht. Ook het bestellen van mixpallets behoort tot de opties.

Informatie en contact

Voor meer tips en advies kunt u terecht op deze website. Als u nog vragen heeft over het bestellen van brandhout (van zowel eik en beuk als de andere soorten) in de regio Dordrecht, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op de onderstaande manieren:

  • mail naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl;
  • bel naar 0181-262095

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.