favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Brandhout eik en beuk

Voor brandhout van eik en beuk kunt u terecht bij Haardhouthandel Europoort BV. Wij bezorgen gratis in Zuid-Holland. U kunt dit brandhout eenvoudig online bestellen. Wij zorgen dan voor een snelle levering bij u thuis. Ons brandhout is beschikbaar in netzakken en BigBags per kubieke meter. Door onze scherpe tarieven kunnen we iedereen van brandhout van eik en beuk voorzien.

Ruim assortiment brandhout van eik en beuk

Haardhouthandel Europoort BV heeft een ruim assortiment haardhout van goede kwaliteit. U kunt bij ons niet alleen terecht voor brandhout van eik en beuk, maar ook voor:

  • Netzakken
  • Aanmaakhout
  • Hakblokken

Onze BigBags met gekloofd haardhout bestaan altijd uit een mix van beuken, berk, eik en es. Het haardhout is gekloofd in stukken van ca. 25 centimeter. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Kom dan gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen!

Contactgegevens van Haardhouthandel Europoort BV

Haardhouthandel Europoort BV is gevestigd aan de Kleidijk 14A in Oostvoorne. Wilt u graag meer informatie over ons brandhout van eik en beuk? Bel ons dan op 0181 – 2620 95 en vraag naar de mogelijkheden. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Direct een bestelling plaatsen kan eenvoudig en snel via het bestelformulier.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.