Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Voor brandhout van eik en beuk kunt u terecht bij Haardhouthandel Europoort BV. Wij bezorgen gratis in Zuid-Holland. U kunt dit brandhout eenvoudig online bestellen. Wij zorgen dan voor een snelle levering bij u thuis. Ons brandhout is beschikbaar in netzakken en BigBags per kubieke meter. Door onze scherpe tarieven kunnen we iedereen van brandhout van eik en beuk voorzien.

Ruim assortiment brandhout van eik en beuk

Haardhouthandel Europoort BV heeft een ruim assortiment haardhout van goede kwaliteit. U kunt bij ons niet alleen terecht voor brandhout van eik en beuk, maar ook voor:

  • Netzakken
  • Aanmaakhout
  • Hakblokken

Onze BigBags met gekloofd haardhout bestaan altijd uit een mix van beuken, berk, eik en es. Het haardhout is gekloofd in stukken van ca. 25 centimeter. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Kom dan gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen!

Contactgegevens van Haardhouthandel Europoort BV

Haardhouthandel Europoort BV is gevestigd aan de Kleidijk 14A in Oostvoorne. Wilt u graag meer informatie over ons brandhout van eik en beuk? Bel ons dan op 0181-262095 95 en vraag naar de mogelijkheden. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Direct een bestelling plaatsen kan eenvoudig en snel via het bestelformulier.