favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Brandhout prijs

Brandhout vindt u voor een scherpe prijs bij de haardhoutspecialist Haardhouthandel Europoort BV. Door de jaren heen hebben wij een breed assortiment opgebouwd, waarin u altijd vindt waar u naar op zoek bent. Zo beschikken wij over BigBags haardhout en netzakken die per m³ verpakt zijn. Of u het brandhout nu direct stookbaar of niet direct stookbaar geleverd wilt hebben, wij leveren ze tegen een scherpe prijs.

Gratis bezorging brandhout tegen een lage prijs in Zuid-Holland

Bij Haardhouthandel Europoort BV kunt u eenvoudig en snel online haardhout bestellen via het bestelformulier. U geeft vervolgens zelf aan:

  • Op welke dag u uw bestelling bezorgd wilt hebben
  • Hoe u wilt betalen
  • Waar uw bestelling bezorgd mag worden

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. In Zuid-Holland bezorgen wij ook nog eens gratis! U kunt in ons veelzijdige assortiment terecht voor brandhout tegen een scherpe prijs, evenals aanmaakhout, hakblokken en netzakken.

Meer informatie over ons brandhout

Voor meer informatie over ons brandhout tegen een scherpe prijs kunt u bellen op 0181 – 2620 95 om te informeren naar de vele mogelijkheden bij Haardhouthandel Europoort BV. Kijk ook eens tussen onze wetenswaardigheden of bij tips en advies, wellicht vindt u daar al een antwoord op uw vraag!

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.