favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Brandhout verkoop Spijkenisse

Voor brandhout verkoop in de regio Spijkenisse kiest u voor haardhouthandel-europoort.nl. Hier kunt u gestapeld en droog brandhout bestellen.

Diverse soorten hout

Haardhouthandel-europoort.nl houdt zicht bezig met het leveren van brandhout en de verkoop daarvan in de regio Spijkenisse, Zuid-Holland. Wij leveren daarnaast ook door heel België. U kunt zorgeloos online of telefonisch bestellen, het hele jaar door. Wij van haardhouthandel-europoort.nl zorgen ervoor dat u uw levering dan zo snel mogelijk in huis heeft. Naast de diverse soorten brandhout die u bij ons in de verkoop vindt, hebben we ook verschillende aanbiedingen.

Contact

Haardhouthandel-europoort.nl heeft diverse soorten brandhout in de verkoop en levert snel, volgens afspraak in de regio Spijkenisse. Ook buiten de regio Spijkenisse zijn wij u graag van dienst: wij leveren ook in de regio Rotterdam en Westland. Bovendien leveren wij ook in België. Wilt u een bestelling plaatsen? Doe dit dan eenvoudig online, of neem telefonisch contact met ons op via 0181-262095. U kunt ook ons ook e-mailen (verkoop@haardhouthandel-europoort.nl) .

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.