favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Brandhout verkoop

Haardhouthandel Europoort BV is gespecialiseerd in brandhout verkoop. Hierbij houden wij altijd rekening met uw wensen en zorgen wij ervoor dat u brandhout tegen een scherpe prijs kunt kopen. U kunt het bij ons eenvoudig online bestellen en wij zorgen voor een snelle levering. Brandhout is bij ons direct en niet direct stookbaar leverbaar. Het is beschikbaar in BigBags, maar ook in netzakken, verpakt per m³.

Brandhout verkoop: eenvoudig online bestellen

Bij Haardhouthandel Europoort BV kunt u terecht voor het beste haardhout. Middels het bestelformulier kunt u eenvoudig haardhout bestellen en vervolgens zelf aangeven op welke dag u het bezorgd wilt hebben, hoe u wilt betalen en waar het bezorgd mag worden. U kunt bij ons echter niet alleen terecht voor brandhout verkoop, maar ook voor andere artikelen zoals:

  • Hakblokken
  • Aanmaakhout
  • Netzakken
  • Haardblokken

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Kom dan gerust eens bij ons langs en zie hoe wij het hout selecteren, zagen, kloven en drogen.

Online bestellen

Haardhouthandel Europoort BV is gevestigd aan de Kleidijk 14A te Oostvoorne. Indien u vragen heeft over onze online brandhout verkoop kunt u ons bellen op 0181 – 2620 95 en informeren naar de mogelijkheden. Of bestel uw brandhout meteen online in onze webshop. Bekijk ook eens onze wetenswaardigheden of kijk bij tips en advies, wellicht vindt u daar uw antwoord al!

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.