favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Droog brandhout Hellevoetsluis

Droog brandhout in de regio Hellevoetsluis bestelt u simpel en snel bij haardhouthandel-europoort.nl. Wij nemen het stoken van hout zeer serieus en zorgen ervoor dat u enkel het beste hout in huis haalt. Wij laten u niet in de kou zitten. Daarom kunt u het hele jaar door bij ons bestellen. Dat is de service van haardhouthandel-europoort.nl.

Snel stoken

Droog brandhout in de regio Hellevoetsluis koopt u bij haardhouthandel-europoort.nl. De vochtigheid van het hout is een belangrijke factor bij het stoken van de haard. Als het hout wat u gebruikt namelijk te veel vocht bevat, kan het hard gaan knisperen en roken, en dit verstoort het stookplezier. Bovendien wordt het rookkanaal van uw haard dan sneller vuil en biedt het veel minder rendement. Droog hout is dus een absolute must. Daarom laten wij het hout hier één jaar drogen. Zodat u al binnen vier weken kunt gaan stoken. Wij willen enkel het beste en makkelijkste voor u. Bent u benieuwd welke houtsoorten wij voor uw haard te bieden hebben? Kijk dan meteen verder op deze website en zie welke houtsoort het meest geschikt is. Meer informatie over de diverse houtsoorten kunt u vinden op deze website. Een ding is zeker: voor droog brandhout, welke soort dan ook, kunt u terecht bij haardhouthandel-europoort.nl. Wij leveren alle houtsoorten, ook in de regio Hellevoetsluis.

Contact

Droog brandhout in de regio Hellevoetsluis bestelt u gemakkelijk via haardhouthandel-europoort.nl. Door uw bestelling in de winkelmand te plaatsen kunt meteen een bestelling plaatsen. U kunt ons ook op andere manieren bereiken, namelijk door:

  • Bel naar het nummer 0181-262095
  • Een e-mail te sturen naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl;

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.