favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Droog brandhout

Droog brandhout koopt u eenvoudig en snel bij Haardhouthandel Europoort BV. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten brandhout tegen scherpe prijzen. Bij ons kunt u deze producten online bestellen en zelfs de gewenste leverdag selecteren. Wij zorgen dan voor een snelle levering. Droog brandhout is bij ons leverbaar in BigBags en netzakken per kubieke meter. Vraag  vandaag nog naar de mogelijkheden bij Haardhouthandel Europoort BV.

Het beste droog brandhout

Voor het allerbeste haardhout kunt u terecht bij Haardhouthandel Europoort BV. In ons ruime assortiment vindt u onder meer droog brandhout dat direct stookbaar is. Ons haardhout is gekloofd in stukken van 25 centimeter en bestaat uit een mix van beuken, berk, eik en es. U kunt daar ook nog onder meer haardblokken, netzakken of aanmaakhout bij bestellen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Kom dan gerust eens bij ons langs om te zien hoe wij het hout selecteren, zagen, kloven en drogen!

Contactgegevens van Haardhouthandel Europoort BV

Haardhouthandel Europoort BV is gevestigd aan de Kleidijk 14A in Oostvoorne. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0181 – 2620 95. Wilt u direct droog brandhout bestellen? Vul dan het bestelformulier in en wij bezorgen het zo spoedig mogelijk bij u op locatie!

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.