favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Eiken openhaardhout Hellevoetsluis

Eiken openhaardhout in de regio Hellevoetsluis bestelt u eenvoudig en snel via haardhouthandel-europoort.nl, dé specialist in haardhout. Wij besteden veel zorg aan onze producten, zodat wij er zeker van zijn dat u tijdens de koude dagen weer kunt genieten van de openhaard dankzij vers, gedroogd eiken openhaardhout.

Eigenschappen eikenhout

Eikenhout is een sterke, elastische en harde houtsoort. Het brandt traag, geeft weinig rook en heeft een warme vlam. Om optimaal van deze houtsoort te kunnen genieten, moet het hout twee tot drie jaar drogen. Daarom adviseren wij u bij aanschaf van eikenhout om het in opslag verder te laten drogen, want alleen dan krijgt u levendige en knisperende vlammen. Het eiken openhaardhout dat u bestelt bij haardhouthandel-europoort.nl is standaard al een jaar gedroogd en alleen in hele pallets leverbaar. Een pallet met eikenhout bestellen kan via deze pagina. De kosten zijn inclusief BTW en bezorgkosten. Wij leveren ook eiken openhaardhout in de regio Hellevoetsluis.

Vragen en contact

Haardhouthandel-europoort.nl is dé marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardig eiken openhaardhout. Wij leveren ook in de regio Hellevoetsluis. Als u nog vragen heeft, dan kunt u meteen contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl of bel op maandag tot en met vrijdagen naar 0181-262095.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.