favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Eiken openhaardhout Hellevoetsluis

Eiken openhaardhout in de regio Hellevoetsluis bestelt u eenvoudig en snel via Haardhouthandel Europoort BV, dé specialist in eiken brandhout. Wij besteden veel zorg aan onze producten, zodat wij er zeker van zijn dat u tijdens de koude dagen weer kunt genieten van de openhaard, dankzij vers, gedroogd eiken openhaardhout.

Eigenschappen eiken openhaardhout

Eikenhout is een sterke, elastische en harde houtsoort. Het brandt traag, geeft weinig rook en heeft een warme vlam. Om optimaal van eiken brandhout te kunnen genieten, moet het hout twee tot drie jaar drogen. Daarom adviseren wij u bij aanschaf van eikenhout om het in opslag verder te laten drogen, want alleen dan krijgt u levendige en knisperende vlammen. Het eiken openhaardhout dat u bestelt bij Haardhouthandel Europoort BV is standaard al een jaar gedroogd en alleen in hele pallets leverbaar. Een pallet met eiken brandhout bestellen kan via het bestelformulier. De kosten zijn inclusief BTW en bezorgkosten. Wij leveren ook eiken openhaardhout in de regio Hellevoetsluis.

Hoe leveren jullie het brandhout?

Wij leveren het eiken brandhout in BigBags of in netzakken van 35 liter. U kunt de netzakken vanaf 20 stuks bestellen (een pallet). De BigBags kunt u tot wel 10 stuks bestellen. Zo komt u de hele winter door met één bestelling. Wel zo fijn, als u niet telkens bij hoeft te halen. U kiest zelf op welke dag u de bestelling wilt ontvangen.

Levering ook in Hellevoetsluis

Haardhouthandel Europoort BV is dé marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardig eiken brandhout. Wij leveren ook in de regio Hellevoetsluis. Als u nog vragen heeft, dan kunt u meteen contact met ons opnemen. Bel dan gerust naar 0181-262095. Met regelmaat hebben wij ook interessante aanbiedingen op eiken brandhout. Houd daarvoor onze website goed in de gaten. Wie weet kunt u ook profiteren van de mooie kortingen. 

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.