Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Eiken openhaardhout in de regio Hellevoetsluis bestelt u eenvoudig en snel via Haardhouthandel Europoort BV, dé specialist in eiken brandhout. Wij besteden veel zorg aan onze producten, zodat wij er zeker van zijn dat u tijdens de koude dagen weer kunt genieten van de openhaard, dankzij vers, gedroogd eiken openhaardhout.

Eigenschappen eiken openhaardhout

Eikenhout is een sterke, elastische en harde houtsoort. Het brandt traag, geeft weinig rook en heeft een warme vlam. Om optimaal van eiken brandhout te kunnen genieten, moet het hout twee tot drie jaar drogen. Daarom adviseren wij u bij aanschaf van eikenhout om het in opslag verder te laten drogen, want alleen dan krijgt u levendige en knisperende vlammen. Het eiken openhaardhout dat u bestelt bij Haardhouthandel Europoort BV is standaard al een jaar gedroogd en alleen in hele pallets leverbaar. Een pallet met eiken brandhout bestellen kan via het bestelformulier. De kosten zijn inclusief BTW en bezorgkosten. Wij leveren ook eiken openhaardhout in de regio Hellevoetsluis.

Hoe leveren jullie het brandhout?

Wij leveren het eiken brandhout in BigBags of in netzakken van 35 liter. U kunt de netzakken vanaf 20 stuks bestellen (een pallet). De BigBags kunt u tot wel 10 stuks bestellen. Zo komt u de hele winter door met één bestelling. Wel zo fijn, als u niet telkens bij hoeft te halen. U kiest zelf op welke dag u de bestelling wilt ontvangen.

Levering ook in Hellevoetsluis

Haardhouthandel Europoort BV is dé marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardig eiken brandhout. Wij leveren ook in de regio Hellevoetsluis. Als u nog vragen heeft, dan kunt u meteen contact met ons opnemen. Bel dan gerust naar 0181-262095. Met regelmaat hebben wij ook interessante aanbiedingen op eiken brandhout. Houd daarvoor onze website goed in de gaten. Wie weet kunt u ook profiteren van de mooie kortingen.