favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Home » Openhaardhout eiken

Openhaardhout eiken

Koop ons openhaardhout van eiken

Bij Haardhouthandel Europoort B.V. bestelt u goedkoop openhaardhout van eiken eenvoudig online. Bekijk het assortiment op onze website en plaats uw bestelling via het bestelformulier. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering. Wanneer u bij ons goedkoop openhaardhout bestelt, is de bezorging in Rotterdam en de rest van Zuid-Holland gratis. U kunt het haardhout van eiken per BigBag of netzak kopen. De zakken zijn verpakt per kubieke meter.

Bestel het openhaardhout van eiken eenvoudig online

Voor haardhout van bijvoorbeeld eiken kunt u bij ons terecht. Wij bieden goedkoop openhaardhout aan van de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs in de buurt van Rotterdam. Doordat u het hout gemakkelijk en snel online kunt bestellen, zijn onze producten ook voor de rest van Nederland en zelfs België toegankelijk. Vul het online bestelformulier in en geef zelf aan op welke locatie en dag u het openhaardhout van eiken wilt laten bezorgen. In ons assortiment vindt u onder meer:

 • BigBags haardhout
 • Netzakken
 • Haardblokken
 • Hakblokken

 

Uitgebreid assortiment

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten goedkoop openhaardhout. In de BigBags zit haardhout dat niet alleen eiken bevat maar ook beuken, berk en es. Het hout is gekloofd in stukken van 25 centimeter en is verpakt per kubieke meter. Het openhaardhout van eiken is gedroogd en daarom direct stookbaar. Daarnaast bieden we ook BigBags aan met hout dat nog vier tot acht maanden moet drogen en dus niet direct gebruikt kan worden. Verder vindt u in ons assortiment netzakken met gedroogd haardhout, aanmaakhout, aanmaaksnippers, haardblokken en hakblokken. Al het openhaardhout en andere producten die u bij ons bestel worden in Rotterdam en de rest van Zuid-Holland gratis bezorgd.

Kom langs of bestel direct online!

Bent u benieuwd naar de manier waarop wij te werk gaan? Kom dan gerust eens bij ons langs om te zien hoe wij het haardhout van eiken selecteren, zagen, kloven en drogen. Wij zijn gevestigd aan de Kleidijk 14A te Oostvoorne. Heeft u interesse in ons goedkoop openhaardhout in de omgeving van Rotterdam? Plaats u bestelling dan direct online of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0181-262095 of verkoop@haardhouthandel-europoort.nl.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

  Tips & Advies

  Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

  Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

  Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.