favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Gekloofd haardhout Hoeksewaard

Gekloofd haarhout in de regio Hoeksewaard koopt u via haardhouthandel-europoort.nl: dé marktleider op het gebied van topkwaliteit openhaardhout. Wij leveren enkel het beste kwaliteit haardhout, zodat u er onbezorgd en warm bij kunt zitten.

Soorten hout

Haardhouthandel-europoort.nl biedt op een eenvoudige manier enkel het beste en voordeligste gekloofd haardhout in de regio Hoeksewaard. Gekloofd haardhout heeft als voordeel dat het veel sneller droogt. En droog hout heeft vele voordelen:

  • Na het drogen heeft het hout een laag vochtpercentage. Hoe lager het vochtpercentage, des te hoger de energiewaarde.
  • Droog hout voorkomt sissen en vermindert de rookontwikkeling, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat het rookkanaal minder snel vuil wordt.
  • Vochtig hout is moeilijk brandend te houden. Bovendien levert het een minder mooi vlammenspel op, en dat doet afbreuk aan het stookplezier.

Kortom, voor gekloofd haardhout in de regio Hoeksewaard gaat u naar haardhouthandel-europoort.nl, waar u snel en eenvoudig kunt bestellen. Weet u niet welk soort hout het meest geschikt is voor uw haard? Kijk dan voor meer informatie bij de door ons te leveren houtsoorten.

Vragen en contact

Voor gekloofd haardhout in de regio Hoeksewaard van enkel de beste kwaliteit zit u goed op onze site. Heeft u echter nog vragen, schroom dan niet deze te stellen. Dit kunt u op verschillende manieren doen:

  • Stuur een e-mail naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl;
  • Bel naar het nummer 0181-262095

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.