favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Gekloofd haardhout Voorne Putten

Gekloofd haarhout in de regio Voorne-Putten bestelt u via haardhouthandel-europoort.nl: de leverancier van enkel de beste kwaliteit haardhout. Hier bent u verzekerd van haardhout van topkwaliteit, want wij leveren gedroogd en gekloofd hout.

Soorten hout

Haardhouthandel-europoort.nl biedt gekloofd en gedroogd haardhout aan in onder andere de regio Voorne-Putten. Wij weten als geen ander dan gekloofd en gedroogd hout het beste is:

  • Droog hout heeft een laag vochtgehalte, waardoor het stookrendement hoger ligt.
  • Droog hout zorgt ervoor dat het vuur minder gaat sissen en minder gaat roken, waardoor het rookkanaal minder snel vuil wordt.
  • Droog hout is makkelijker brandend te houden dan vochtig hout. Bovendien levert het mooiere vlammen op, wat het stookgenot voor u hoger maakt.

Kortom, voor gekloofd haardhout in de regio Voorne-Putten bent u op de juiste plaats op haardhouthandel-europoort.nl. Twijfelt u welk soort hout het beste is voor uw haard? Kijk dan voor de details bij de door ons te leveren houtsoorten of maak gebruik van deze tips.

Contact

Gekloofd haardhout van topkwaliteit in de regio Voorne-Putten bestelt u bij haardhouthandel-europoort.nl. Op onze site vindt u meer informatie over de houtsoorten die wij aanbieden. Mochten er echter toch nog vragen zijn, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via het nummer 0181-262095 per e-mail (verkoop@haardhouthandel-europoort.nl).

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.