favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Home » Gekloofd haardhout

Gekloofd haardhout

Gekloofd haardhout vindt u in het assortiment van Haardhouthandel Europoort BV. Wij hebben ruime ervaring en bieden u dit haardhout in BigBags en netzakken aan. Deze zijn verpakt per kubieke meter. Ze bevatten een mix van beuken, es, eik en berk. U kunt ze eenvoudig online bestellen en wij zorgen voor een snelle levering. Binnen Zuid-Holland is de levering zelfs gratis! Vraag direct naar de mogelijkheden bij Haardhouthandel Europoort BV.

Snel en gemakkelijk gekloofd haardhout bestellen

Bij Haardhouthandel Europoort BV bent u op de juiste plek voor haardhout van goede kwaliteit. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment haardhout en aanverwante artikelen, zoals:

 • Netzakken
 • Aanmaaksnippers
 • Hakblokken

Wilt u wel eens zien hoe wij te werk gaan? Dan bent u van harte welkom om bij ons langs te komen. U kunt dan zien hoe wij het hout selecteren, zagen, kloven en drogen.

Kom eens langs in onze winkel of bestel online

Indien u benieuwd bent hoe wij te werk gaan kunt u bij ons langskomen aan de Kleidijk 14A in Oostvoorne. Wilt u liever direct gekloofd haardhout bestellen? Vul dan het bestelformulier in. Wij bezorgen het gekloofd haardhout vervolgens bij u thuis! Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0181 – 2620 95. Graag tot ziens!

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

  Tips & Advies

  Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

  Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

  Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.