Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Gekloofd haardhout vindt u in het assortiment van Haardhouthandel Europoort BV. Wij hebben ruime ervaring en bieden u dit haardhout in BigBags en netzakken aan. Deze zijn verpakt per kubieke meter. Ze bevatten een mix van beuken, es, eik en berk. U kunt ze eenvoudig online bestellen en wij zorgen voor een snelle levering. Binnen Zuid-Holland is de levering zelfs gratis! Vraag direct naar de mogelijkheden bij Haardhouthandel Europoort BV.

Snel en gemakkelijk gekloofd haardhout bestellen

Bij Haardhouthandel Europoort BV bent u op de juiste plek voor haardhout van goede kwaliteit. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment haardhout en aanverwante artikelen, zoals:

  • Netzakken
  • Aanmaaksnippers
  • Hakblokken

Wilt u wel eens zien hoe wij te werk gaan? Dan bent u van harte welkom om bij ons langs te komen. U kunt dan zien hoe wij het hout selecteren, zagen, kloven en drogen.

Kom eens langs in onze winkel of bestel online

Indien u benieuwd bent hoe wij te werk gaan kunt u bij ons langskomen aan de Kleidijk 14A in Oostvoorne. Wilt u liever direct gekloofd haardhout bestellen? Vul dan het bestelformulier in. Wij bezorgen het gekloofd haardhout vervolgens bij u thuis! Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0181 – 2620 95. Graag tot ziens!