favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Home » Geperste haardblokken

Geperste haardblokken

Ons aanbod is erg uitgebreid en daarom vindt u bij ons ook geperste haardblokken. Deze haardblokken bestaan uit houtresten of zaagsel die onder hoge druk worden samengeperst. In plaats van dat het geperst hout en de houtresten weggegooid worden, worden er haardblokken van gemaakt voor uw openhaard. Het voordeel van deze blokken is dat ze meer warmte opwekken en langer blijven branden dan de reguliere houtblokken. Daarnaast koopt u de geperste haardblokken bij ons voor een voordelige prijs. Klinkt goed toch?

De voordelen van geperste haardblokken

Naast dat geperst hout voor uw openhaard langer blijft branden en een voordelige prijs heeft, kennen deze haarblokken nog meer voordelen. Zo is het stoken van geperste haardblokken CO₂-neutraal. Dit komt doordat de CO₂ die tijdens de verbranding uitgestoten wordt gelijk is aan de CO₂ die in het verwerkte hout aanwezig was. Daarnaast zijn de houtblokken allemaal even groot. Hierdoor kun je de blokken gemakkelijk opstapelen en opbergen in je huis.

Bestel online en profiteer van de services

Bij Haardhouthandel Europoort B.V. bestelt u geperst hout voor uw openhaard gemakkelijk online. Daarnaast profiteert u van diverse services. Zo bezorgen we de houtblokken op de gewenste dag en locatie en geniet u snel van een warm en gezellig huis door uw openhaard. Bent u ook benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bekijk dan eens het aanbod aan gedroogd haardhout, pelletkorrels en eiken haardhout. We hebben voor ieder wat wils! Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0181-262095 of verkoop@haardhouthandel-europoort.nl. Wij helpen u graag verder!

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

    Tips & Advies

    Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

    Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

    Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.