Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Het aanbod van ons bedrijf in Oostvoorne is erg uitgebreid en daarom vindt u bij ons ook geperste haardblokken. Deze haardblokken bestaan uit houtresten of zaagsel die onder hoge druk worden samengeperst. In plaats van dat het geperst hout en de houtresten weggegooid worden, worden er haardblokken van gemaakt voor uw openhaard. Het voordeel van deze blokken is dat ze meer warmte opwekken en langer blijven branden dan de reguliere houtblokken. Daarnaast koopt u de geperste haardblokken bij ons voor een voordelige prijs.

De voordelen van geperste haardblokken

Naast dat geperst hout voor uw openhaard langer blijft branden en een voordelige prijs heeft, kennen deze haarblokken nog meer voordelen. Zo is het stoken van geperste haardblokken CO₂-neutraal. Dit komt doordat de CO₂ die tijdens de verbranding uitgestoten wordt gelijk is aan de CO₂ die in het verwerkte hout aanwezig was. Daarnaast zijn de haardblokken allemaal even groot. Hierdoor kun je de blokken gemakkelijk opstapelen en opbergen in huis. Naast geperst hout voor de openhaard, bekijkt u in ons ruime assortiment ook andere soorten haardhout, zoals:

Bestel direct en profiteer van onze services

Bij Haardhouthandel Europoort B.V. in Oostvoorne bestelt u geperst hout voor uw openhaard gemakkelijk online. Daarnaast profiteert u van diverse services. Zo bezorgen we de geperste haardblokken op de gewenste dag en locatie en geniet u snel van een warm en gezellig huis. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van geperst hout voor uw openhaard? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0181-262095 of verkoop@haardhouthandel-europoort.nl.