favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Goedkope houtpellets

Goedkope houtpellets: die koopt u online bij Haardhouthandel Europoort B.V. Wij zijn dé leverancier in onder meer Rotterdam en Spijkenisse en met een goede reden. Na het doorlopen van een aantal simpele stappen heeft u bij ons uw bestelling geplaats. Hierbij bent u verzekerd van snelle levering. Bij afname van 20 stuks of meer bezorgen wij binnen Zuid-Holland gratis.

Goedkope houtpellets: diverse betaalmethoden bij online bestellen

Goedkope houtpellets worden bij ons nog voordeliger naarmate u meer bestelt. Op ons bestelformulier kunt u eenvoudig aangeven op welke dag u uw houtpellets wilt laten leveren en hoe u wenst te betalen. Dit kan contant bij levering, of vooraf op rekening. Nadat u bij ons uw bestelling heeft geplaats nemen wij contact met u op om de gewenste leverdatum vast te stellen. Het is zo geregeld. U heeft er geen omkijken naar!

Meer informatie en advies op maat: neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan eens ons bedrijfsfilmpje. Hierin is terug te zien hoe wij het hout selecteren, zagen, kloven en tot slot drogen. Vindt u het lastig een keuze te maken uit onze producten of vraagt u zich af welk type hout zich het beste leent voor uw toepassing? Vraag onze medewerkers om meer informatie. Zij voorzien u graag van advies op maat. Raadpleeg ook eens onze wetenswaardigheden of bel met direct met een van onze medewerkers via nummer 0181-262095.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.