favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Home » Goedkope pelletkorrels

Goedkope pelletkorrels

Verwarm uw woning met onze goedkope pelletkorrels

Heeft u een pelletketel en bent u op zoek naar goedkope pelletkorrels om uw woning mee te verwarmen? Zoek dan niet verder! Bij Haardhouthandel Europoort B.V. verkopen we pelletkorrels van uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. Deze korrels, ook wel houtpellets genoemd, kennen vele voordelen en bestel je eenvoudig bij ons online.

Een duurzaam alternatief met onze goedkope pelletkorrels

Onze goedkope pelletkorrels zijn zeer milieuvriendelijk en zijn een goed alternatief voor gas, olie of propaan. De korrels zijn 100% CO₂-neutraal. Dit betekent dat er bij de verbranding geen extra CO₂ vrijkomt. Daarnaast is het materiaal ook nog eens goedkoper dan gas. De houtpellets worden gemaakt van houtresten, zoals zaagsel en houtsnippers. Deze resten zouden anders wegrotten, maar worden nu op een nuttige manier gebruikt. Door het gebruik van onze pelletkorrels kan uw woning op een duurzame manier verwarmd worden en draagt u bij aan de bescherming van het milieu.

Plaats uw bestelling online

Heeft u interesse in onze goedkope pelletkorrels? Bekijk dan ons aanbod online en plaats uw bestelling. De houtpellets worden bij u thuis of op een andere gewenste locatie bezorgd op een dag die u het beste uitkomt. Wilt u advies over onze verschillende producten of heeft u nog andere vragen? Bel ons dan op 0181-262095 of stuur een e-mail naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl. Bekijk daarnaast ook meteen ons aanbod aan haardhout en haardblokken.

 

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

    Tips & Advies

    Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

    Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

    Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.