Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Heeft u een pelletketel en bent u op zoek naar goedkope pelletkorrels om uw woning mee te verwarmen? Zoek dan niet verder! Bij Haardhouthandel Europoort B.V. in Oostvoorne verkopen we pelletkorrels van uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. Deze korrels, ook wel houtpellets genoemd, kennen vele voordelen en bestel je eenvoudig bij ons online.

Een duurzaam alternatief met onze goedkope pelletkorrels

Onze goedkope pelletkorrels zijn zeer milieuvriendelijk en zijn een goed alternatief voor gas, olie of propaan. De korrels zijn 100% CO₂-neutraal. Dit betekent dat er bij de verbranding geen extra CO₂ vrijkomt. Daarnaast is het materiaal ook nog eens goedkoper dan gas. De houtpellets worden gemaakt van houtresten, zoals zaagsel en houtsnippers. Deze resten zouden anders wegrotten, maar worden nu op een nuttige manier gebruikt. Door het gebruik van onze goedkope pelletkorrels kan uw woning op een duurzame manier verwarmd worden en draagt u bij aan de bescherming van het milieu. Bestel direct of bekijk de andere producten uit ons ruime assortiment, zoals eiken haardhout of geperste haardblokken.

Plaats uw bestelling online

Heeft u interesse in onze goedkope pelletkorrels? Bekijk dan het aanbod van ons bedrijf in Oostvoorne en plaats uw bestelling. De houtpellets worden bij u thuis of op een andere gewenste locatie bezorgd op een dag die u het beste uitkomt. Wilt u advies over onze verschillende producten of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via 0181-262095 of verkoop@haardhouthandel-europoort.nl.