favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Haardhout aanbiedingen

Haardhouthandel Europoort BV heeft voor haardhout regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Hierdoor vindt u voor elk budget een oplossing bij ons. Wij beschikken over haardhout in BigBags en netzakken, die zijn verpakt per kubieke meter. Binnen Zuid-Holland is de bezorging van uw bestelling gratis. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid pakken die u wilt kopen. Plaats direct uw bestelling online of vraag naar de mogelijkheden!

Haardhout en aanverwante artikelen: voordelige aanbiedingen

Bij Haardhouthandel Europoort BV kunt u terecht voor het allerbeste haardhout en diverse aanverwante artikelen, zoals netzakken, hakblokken of aanmaakhout. Wij hebben regelmatig voordelige haardhout aanbiedingen, dus bekijk ze snel! Indien u een bestelling wilt plaatsen kunt u eenvoudig het bestelformulier invullen en uw voorkeur aangeven met betrekking tot bezorging en betaling. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Kom eens bij ons langs!

Bent u benieuwd hoe wij het hout selecteren, zagen, kloven en drogen? Kom dan eens bij ons langs om een kijkje te nemen! Wij zijn gevestigd aan de Kleidijk 14A in Oostvoorne. Voor meer informatie over onze haardhout aanbiedingen kunt u ons bellen op 0181 – 2620 95  om te informeren naar de mogelijkheden. Bekijk ook eens onze tips en adviezen!

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.