favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Home » Gedroogd haardhout

Gedroogd haardhout

Gedroogd haardhout bestelt u gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij bieden u de beste keuze op het gebied van haardhout. Bekijk ons aanbod aan droog openhaardhout en laat u verrassen door het vele en kwalitatief hoogwaardige hout dat wij u te bieden hebben. Het gedroogd hout uit ons assortiment kunt u bij ons eenvoudig online kopen.

Gedroogd haardhout van de beste kwaliteit

Gedroogd hout kunt u niet alleen kopen in de regio Zuid-Holland, maar bestelt u door het hele land. Wij van Haardhouthandel Europoort B.V. zijn van mening dat haardhout niet alleen staat voor warmte in huis, maar ook voor sfeer. Daarom vinden wij ook dat het haardhout voldoende gedroogd dient te zijn, want droog openhaardhout levert het mooiste vlammenspel op en geeft bovendien een hoog rendement. Daarom laten wij het hout minstens één jaar buiten drogen. Daarna duurt het nog vier weken voordat u het hout kunt gebruiken. Wilt u geen vier weken wachten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om ovengedroogd hout te bestellen. Op deze pagina kunt u zien welke houtsoorten het beste voor uw haard zijn. Wat voor soort gedroogd haardhout of ander hout u ook wilt kopen, Haardhouthandel Europoort B.V. levert droog openhaardhout snel.

Bestel droog openhaardhout of neem contact met ons op

Wanneer u gedroogd hout wilt kopen, dan bestelt u dit haardhout eenvoudig via onze webshop. Wij leveren onze producten door heel het land en zelfs in België. Vul het bestelformulier in en geef zelf aan op welke dag en locatie u uw bestelling wilt laten bezorgen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk daarnaast ook eens de rest van ons assortiment. We verkopen naast droog openhaardhout namelijk ook haardblokken, aanmaaksnippers, hakblokken en pelletkorrels. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 0181-262095 of stuur een e-mail naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

    Tips & Advies

    Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

    Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

    Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.