favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Haardhout gedroogd Rotterdam

Haardhout wat al gedroogd is, bestelt u in de regio Rotterdam via haardhouthandel-europoort.nl. Wij bieden u de beste keuze op het gebied van haardhout. Kijk verder op onze site en laat u verrassen het vele en kwalitatief hoogwaardige hout dat wij u te bieden hebben.

Enkel het beste hout

Haardhout (gedroogd of deels gedroogd) is niet alleen te bestellen in de regio Rotterdam, maar ook daarbuiten, zoals de omgeving Westland. Wij van haardhouthandel-europoort.nl zijn van mening dat haardhout niet alleen staat voor warmte in huis, maar ook voor sfeer. Daarom vinden wij ook het haardhout voldoende gedroogd dient te zijn, want droog hout levert het mooiste vlammenspel op en geeft bovendien een hoog rendement. Het is daarom ook dat wij het hout minstens één jaar buiten laten drogen. Na vier weken is het hout klaar voor gebruik en kunt u lekker voor de openhaard zitten. Wilt u geen vier weken wachten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om ovengedroogd hout te bestellen. Op deze pagina kunt u zien welke houtsoorten het beste voor uw haard zijn. Wat voor soort haardhout u ook wilt kopen, of het nu gedroogd of deels gedroogd is: haardhouthandel-europoort.nl levert het snel, ook in de regio Rotterdam.

Contact

Haardhout (of het nu gedroogd of deels gedroogd is) bestelt u in de regio Rotterdam eenvoudig en snel via haardhouthandel-europoort.nl. Wij leveren haardhout door heel het land en zelfs in België. Op onze website vindt u diverse tips en advies, maar toch kan het zijn dat u nog vragen heeft. Stel ze ons gerust. Het stellen van uw vragen kan op de volgende manieren:

  • Een e-mail sturen naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl;
  • Bel naar 0181-262095

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.