Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Haardhout wat gedroogd is, koopt u in de regio Schiedam via haardhouthandel-europoort.nl. Wij zijn de markleider op het gebied van topkwaliteit haardhout en dat is niet voor niets. Kijk verder en laat u verrassen door de ruime keuze die wij u bieden.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit van het haardhout staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden wij dat het haardhout goed gedroogd moet zijn, want droog hout stookt het beste. Om deze reden laten wij van haardhouthandel-europoort.nl al ons hout minimaal één jaar buiten drogen. Hoewel de buitenkant op deze manier soms een beetje vochtig blijft, heeft het voor de rest van het hout geen consequenties: u kunt het hout dan zelf onder een afdak leggen en na vier weken stoken. Wilt u echter direct stoken? Bestel dan het ovengedroogde hout. Op deze pagina is weergegeven welke houtsoorten voor welke haard geschikt zijn. Wat het ook voor haardhout is dat u zoekt voor uw haard, of het nu gedroogd of deels gedroogd is: haardhouthandel-europoort.nl regio levert ook haardhout in de regio Schiedam en ver daar buiten!

Contact

Het beste haardhout (gedroogd of deels gedroogd) bestelt u bij haardhouthandel-europoort.nl. Wij leveren veelvuldig in de regio Schiedam/Rotterdam. Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt op de volgende manieren contact opnemen met haardhouthandel-europoort.nl:

Stuur een e-mail naar verkoop@haardhouthandel-europoort.nl

Bel naar het nummer 0181-262095