favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Home » Haardhout gedroogd Schiedam

Haardhout gedroogd Schiedam

Haardhout wat gedroogd is, koopt u in de regio Schiedam via haardhouthandel-europoort.nl. Wij zijn de markleider op het gebied van topkwaliteit haardhout en dat is niet voor niets. Kijk verder en laat u verrassen door de ruime keuze die wij u bieden.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit van het haardhout staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden wij dat het haardhout goed gedroogd moet zijn, want droog hout stookt het beste. Om deze reden laten wij van haardhouthandel-europoort.nl al ons hout minimaal één jaar buiten drogen. Hoewel de buitenkant op deze manier soms een beetje vochtig blijft, heeft het voor de rest van het hout geen consequenties: u kunt het hout dan zelf onder een afdak leggen en na vier weken stoken. Wilt u echter direct stoken? Bestel dan het ovengedroogde hout. Op deze pagina is weergegeven welke houtsoorten voor welke haard geschikt zijn. Wat het ook voor haardhout is dat u zoekt voor uw haard, of het nu gedroogd of deels gedroogd is: haardhouthandel-europoort.nl regio levert ook haardhout in de regio Schiedam en ver daar buiten!

Contact

Het beste haardhout (gedroogd of deels gedroogd) bestelt u bij haardhouthandel-europoort.nl. Wij leveren veelvuldig in de regio Schiedam/Rotterdam. Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt op de volgende manieren contact opnemen met haardhouthandel-europoort.nl:

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

    Tips & Advies

    Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

    Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

    Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.