favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Haardhout gedroogd

Bij Haardhouthandel Europoort BV kunt u eenvoudig haardhout wat gedroogd is bestellen. Wij bezorgen het vervolgens bij u thuis. In Zuid-Holland bezorgen wij elke bestelling gratis. U kunt BigBags en netzakken die zijn verpakt per kubieke meter bestellen. Dit kunt u allemaal online doen.

Hardhout gedroogd: eenvoudig online een bestelling plaatsen

Voor haardhout wat gedroogd is van de beste kwaliteit kunt u terecht bij Haardhouthandel Europoort BV. Op deze website kunt u grote BigBags met gedroogd openhaardhout bestellen. Dit hout is gekloofd in stukken van 25 centimeter en bestaat uit een mix van beuken, berk, eik en es. U kunt eenvoudig online een bestelling plaatsen door het bestelformulier in te vullen en uw voorkeur aan te geven met betrekking tot bezorging en betaling. Naast haardhout wat gedroogd is, kunt u tevens aanverwante artikelen bestellen zoals een hakblok, aanmaakhout of netzakken.

Informeer naar de mogelijkheden

Kom gerust eens bij ons langs om te zien hoe wij met het haardhout werken! Wij zijn gevestigd aan de Kleidijk 14A in Oostvoorne. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0181 – 2620 95 en informeer naar de vele mogelijkheden bij Haardhouthandel Europoort BV. Bekijk ook eens onze tips en aanbiedingen! Profiteer vandaag nog van onze scherpe tarieven!

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.