favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Houtpellets leverancier

Haardhouthandel Europoort B.V is uw vertrouwde houtpellets leverancier in onder meer Rotterdam en Spijkenisse. Wij beschikken over een ruim aanbod houtpellets welke direct uit onze voorraad leverbaar zijn. Wij kloven de pellets in eigen beheer waardoor wij het gehele proces van productie tot levering tot in de puntjes kunnen beheersen. Daar profiteert u als klant van: wij hanteren scherpe prijzen en snelle levertijden. Plaats vandaag nog uw bestelling via onze webshop!

Houtpallets leverancier: gegarandeerde kwaliteit

Bestelt u houtpellets bij uw leverancier Haardhouthandel Europoort B.V. dan bent u verzekerd van kwaliteit. Onze houtpellets worden geproduceerd volgens de norm waardoor wij 100 procent rendement kunnen garanderen. De pellets worden verpakt in zakken van 15 kg en beschikken over een warmtewaarde van 4,91Kw/kg. Bestelt u meer dan 20 stuks dan worden uw houtpellets in Zuid-Holland gratis thuisbezorgd.

Meer informatie en contact

Benieuwd welk type hout het beste past bij uw houtkachel? Wij voorzien u graag van een advies op maat en meer informatie zodat u een goede keuze kunt maken. Bekijk ook eens onze wetenswaardigheden: leuk en leerzaam. Betalen voor houtpellets kan bij uw leverancier Haardhouthandel Europoort B.V op twee manieren: vooraf op rekening en contant. Heeft u vragen dan beantwoorden wij deze graag. Bel gerust met een van onze medewerkers via nummer 0181-262095.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.