favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Houtpellets Rotterdam

Haardhouthandel Europoort B.V. is uw leverancier van houtpellets in Rotterdam en omgeving waaronder Spijkenisse. U kunt online snel en eenvoudig bij ons uw bestelling plaatsen. Vervolgens bezorgen wij uw bestelling bij u thuis: makkelijker kan niet!

Houtpellets Rotterdam: verzekerd van kwaliteit en 100% rendement

Wilt u houtpellets in omgeving Rotterdam bestellen dan hoeft u hiervoor de deur niet uit. Geef aan hoeveel houtpellets u wenst te hebben en geef aan op welke dag u uw bestelling wilt laten leveren. Betalen kan vervolgens op twee manieren; vooraf op rekening of contant bij de bezorging. De houtpellets die wij leveren zijn voorzien van een A1 certificaat. De pellets worden verpakt in zakken van elk 15 kilo en hebben een warmtewaarde van 4,91 Kw/kg. Het productieproces van de pellets is geheel volgens de norm waardoor het rendement voor 100% betrouwbaar is.

Meer informatie en contact

Regelmatig kunt u bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Hou hiervoor onze website in de gaten. Heeft u specifieke vragen over een van onze producten of wilt u meer weten over online bestellen, betalen of de levering? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0181-262095. Ook wanneer u tips of advies wenst helpen wij u graag verder.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.