Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Kachelhout bestellen doet u bij de leverancier van het beste haardhout: Haardhouthandel Europoort BV in de regio Rotterdam. Aantrekkelijke prijzen, snelle levering en gratis bezorging in Zuid-Holland. Dat is onze kracht. Bovendien verwelkomen wij u graag in onze zaak waar u kunt zien hoe wij kachelhout selecteren, zagen, kloven en drogen. Kiest u voor onze producten dan bent u verzekerd van kwaliteit. Plaats vandaag nog uw bestelling: wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak met u in te plannen.

Kachelhout bestellen nabij Rotterdam: ook toebehoren leverbaar

Gaat u kachelhout bestellen, dan vindt u bij ons in de regio Rotterdam gegarandeerd wat u zoekt. Wij hebben in ons assortiment zowel direct als niet direct stookbaar kachelhout opgenomen verkrijgbaar in BigBags en netzakken. Ons haardhout bevat een mix van diverse houtsoorten waaronder eiken, beuken, berken en essen. Daarnaast kunt u bij ons in combinatie met een bestelling voor kachelhout ook aanmaakhout, aanmaaksnippers en haardblokken bestellen. Bent u op zoek naar zand, grond of grind? Ook dat bestelt u met hetzelfde gemak bij ons!

Uitgebreid assortiment

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten goedkoop openhaardhout. In de BigBags zit haardhout dat niet alleen eiken bevat maar ook beuken, berk en es. Het hout is gekloofd in stukken van 25 centimeter en is verpakt per kubieke meter. Het openhaardhout van eiken is gedroogd en daarom direct stookbaar. Daarnaast bieden we ook BigBags aan met hout dat nog vier tot acht maanden moet drogen en dus niet direct gebruikt kan worden. Verder vindt u in ons assortiment netzakken met gedroogd haardhout, aanmaakhout, aanmaaksnippers, haardblokken en hakblokken. Al het openhaardhout en andere producten die u bij ons bestel worden in Rotterdam en de rest van Zuid-Holland gratis bezorgd.

Meer informatie en contact

Wij maken ons aanbod voor u graag zo aantrekkelijk mogelijk. Zo kunt u bij ons regelmatig profiteren van leuke kortingen. Wanneer u bij onze houthandel nabij Rotterdam een relatief grote hoeveelheid kachelhout besluit te bestellen, is de kans groot dat u van ons een leuk extraatje ontvangt. Dat is pas service! Neem voor meer informatie over onze producten contact met ons op door te bellen naar 0181 – 2620 95.