favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Home » Kachelhout bestellen Rotterdam

Kachelhout bestellen Rotterdam

Kachelhout bestellen in de buurt van Rotterdam

Kachelhout bestellen doet u bij de leverancier van het beste haardhout: Haardhouthandel Europoort BV in de regio Rotterdam. Aantrekkelijke prijzen, snelle levering en gratis bezorging in Zuid-Holland. Dat is onze kracht. Bovendien verwelkomen wij u graag in onze zaak waar u kunt zien hoe wij kachelhout selecteren, zagen, kloven en drogen. Kiest u voor onze producten dan bent u verzekerd van kwaliteit. Plaats vandaag nog uw bestelling: wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak met u in te plannen.

Kachelhout bestellen nabij Rotterdam: ook toebehoren leverbaar

Gaat u kachelhout bestellen, dan vindt u bij ons in de regio Rotterdam gegarandeerd wat u zoekt. Wij hebben in ons assortiment zowel direct als niet direct stookbaar kachelhout opgenomen verkrijgbaar in BigBags en netzakken. Ons haardhout bevat een mix van diverse houtsoorten waaronder eiken, beuken, berken en essen. Daarnaast kunt u bij ons in combinatie met een bestelling voor kachelhout ook aanmaakhout, aanmaaksnippers en haardblokken bestellen. Bent u op zoek naar zand, grond of grind? Ook dat bestelt u met hetzelfde gemak bij ons!

Meer informatie en contact

Wij maken ons aanbod voor u graag zo aantrekkelijk mogelijk. Zo kunt u bij ons regelmatig profiteren van leuke kortingen. Wanneer u bij onze houthandel nabij Rotterdam een relatief grote hoeveelheid kachelhout besluit te bestellen, is de kans groot dat u van ons een leuk extraatje ontvangt. Dat is pas service! Neem voor meer informatie over onze producten contact met ons op door te bellen naar 0181 – 2620 95.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

    Tips & Advies

    Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

    Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

    Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.