favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Pelletkorrels kopen

Pelletkorrels kopen doet u bij Haardhouthandel Europoort B.V. Wij zijn uw vertrouwde leverancier onder meer in omgeving Rotterdam en Spijkenisse. U vindt bij ons alles wat u zoekt tegen een scherpe prijs. Bovendien staat ons team voor u klaar en geeft u desgewenst graag advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en bij ons altijd vindt wat u zoekt. Pelletkorrels kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. Na het doorlopen van een aantal simpele stappen is uw bestelling bij ons geplaatst en maken wij alles gereed voor verzending. Wij bezorgen gratis binnen Zuid-Holland.

Pelletkorrels kopen: wij bieden meer dan een groot aanbod en uitgebreide service

Pelletkorrels kopen. Weet u niet zeker welk product het beste aansluit bij uw toepassing? Wij voorzien u graag van advies op maat. Naast een uitgebreid aanbod en goede service kunt u bij ons regelmatig profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Hou hiervoor onze website in de gaten zodat u nooit teveel betaalt.

Meer weten over de producten die wij verkopen: tips en wetenswaardigheden

Bent u nog niet zo thuis in de wereld van pelletkorrels en hout en wilt u er eerst meer van weten voordat u ze besluit te kopen? Lees dan onze wetenswaardigheden of tips eens door. Grote kans dat er nuttige informatie voor u tussenstaat.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.