favicon-haardhoutBigBag(s) gekloofd hout

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Gekloofd in stukken van ± 25 cm.

favicon-haardhout

Haardblokken

Haardblokken voor optimaal gemak en een gegarandeerd haardvuur.

favicon-haardhout

Netzakken

Gedroogd openhaardhout, mix van beuken, berk, eik en es. Per netzak van 35 liter. Direct stookbaar!

Stookhout kopen

Bij Haardhouthandel Europoort BV kunt u gemakkelijk en snel online stookhout kopen. Wij bezorgen het vervolgens bij u thuis. Binnen Zuid-Holland is deze bezorging gratis. De BigBags en netzakken stookhout die u bij ons kunt kopen, zijn verpakt per kubieke meter en zijn zeer aantrekkelijke geprijsd. Daar komt bij dat u ze eenvoudig online kunt bestellen met het bestelformulier.

Stookhout van de beste kwaliteit kopen

Voor haardhout van de beste kwaliteit kunt u terecht bij Haardhouthandel Europoort BV. Via het bestelformulier kunt u eenvoudig stookhout kopen en uw voorkeur aangeven met betrekking tot bezorging en betaling. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. In ons gevarieerde assortiment vindt u onder meer BigBags haardhout, hakblokken, aanmaakhout en netzakken. Ons haardhout bestaat altijd uit een mix van beuken, berk, eik en es. Kortom: bestel vandaag nog!

Kom eens bij ons langs!

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Kom dan gerust eens bij ons langs om te zien hoe wij het hout selecteren, zagen, kloven en drogen. Wij zijn gevestigd aan de Kleidijk 14A in Oostvoorne. Voor meer informatie over stookhout kopen kunt u ons bellen op 0181 – 2620 95. Kijk ook eens bij onze tips en adviezen, wellicht vindt u daar al uw antwoord.

Heeft u haardhout nodig?

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Contactformulier

Tips & Advies

Heeft u een accumulerende houtkachel, dan zal zachthout goedkoper uitkomen. Voor niet accumulerende houtkachels is hardhout handiger.

Eis dat het hout tussen de 6 en 12 maanden gedroogd wordt en daarbij van regen is beschut. Vooral dat laatste is te dikwijls niet het geval.

Eis dubbel gekloven hout (een stammetje in 4 stukken gekloven) en zorg dat de lengte in je kachel of haard past.