Beste haardhout van Nederland
Gratis levering binnen Zuid-Holland
Snel geleverd op uw locatie
0 items

Gedroogd haardhout bestelt u gemakkelijk en snel bij ons bedrijf. Wij bieden u de beste keuze op het gebied van haardhout. Bekijk ons aanbod aan droog openhaardhout en laat u verrassen door het vele en kwalitatief hoogwaardige hout dat wij u te bieden hebben. Het gedroogd hout uit ons assortiment kunt u bij ons eenvoudig online kopen.

Gedroogd haardhout van de beste kwaliteit

Wij van Haardhouthandel Europoort B.V. in Oostvoorne zijn van mening dat haardhout niet alleen staat voor warmte in huis, maar ook voor sfeer. Daarom vinden wij ook dat het haardhout voldoende gedroogd dient te zijn, want droog openhaardhout levert het mooiste vlammenspel op en geeft bovendien een hoog rendement. Daarom laten wij het hout minstens één jaar buiten drogen. Daarna duurt het nog vier weken voordat u het hout kunt gebruiken. Wilt u geen vier weken wachten of wilt u advies van onze experts? Lees dan onze tips over welke houtsoorten het best voor uw haard zijn of maak gebruik van de mogelijkheid om ovengedroogd hout te bestellen. Wat voor soort gedroogd haardhout of ander hout u ook wilt kopen, Haardhouthandel Europoort B.V. levert droog openhaardhout snel.

Bestel droog openhaardhout of neem contact met ons op

Wanneer u gedroogd hout wilt kopen, dan bestelt u dit haardhout eenvoudig via onze webshop. Wij leveren onze producten door heel het land en zelfs in België. Vul het bestelformulier in en geef zelf aan op welke dag en locatie u het droog openhaardhout wilt laten bezorgen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk daarnaast ook eens de rest van ons assortiment. We verkopen naast droog openhaardhout namelijk ook geperste haardblokken, aanmaaksnippers, hakblokken en pelletkorrels voor een lage prijs. Heeft u nog vragen over het kopen van gedroogd hout? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Oostvoorne via 0181-262095 of verkoop@haardhouthandel-europoort.nl.